Food fraud vulnerability as an urgent problem on Ukrainian food market

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

As a result of food fraud, the world's food industry loses $ 30-40 billion annually. In addition to economic losses, food fraud can damage the health of the consumer, as well as result in irreversible damage to the reputation/brand of the food business. The main reason for food falsification is to obtain economic benefits. As a rule, it is the prospect of receiving monetary benefits that motivates people to commit food fraud at the expense of consumers. However, organizations may also be engaged in food fraud for other reasons, namely to increase their competitiveness. В результаті харчових шахрайств світова харчова промисловість втрачає 30-40 млрд доларів щорічно. Крім економічних втрат, шахрайство з харчовими продуктами може завдати шкоди здоров’ю споживача, а також спричинити незворотну шкоду репутації/бренду харчового бізнесу. Основною причиною фальсифікації харчових продуктів є отримання економічної вигоди. Як правило, саме перспектива отримання грошової вигоди спонукає людей до шахрайства з продуктами харчування за рахунок споживачів. Однак організації можуть також займатися шахрайством з продуктами харчування з інших причин, а саме для підвищення своєї конкурентоспроможності.

Опис

Ключові слова

food fraud, food industry, food falsification, кафедра технології молока і молочних продуктів, харчова промисловість, фальсифікація харчових продуктів, харчове шахрайство

Бібліографічний опис

Food fraud vulnerability as an urgent problem on Ukrainian food market / A. Mykhalevych, H. Lukianets // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 3. – С. 341

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced