Виробництво кислотного пілінгу з яблучною кислотою
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, пілінг, яблучна кислота, рецептура, ана- кислоти, контроль якості, компоненти, технологія
Бібліографічний опис
Тушич, Л. Р. Виробництво кислотного пілінгу з яблучною кислотою : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Людмила Русланівна Тушич ; наук. керівник Ірина Гіронтіївна Радзієвська. – Київ, 2022. – 81 с.