Виробництво кислотного пілінгу з яблучною кислотою

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, пілінг, яблучна кислота, рецептура, ана- кислоти, контроль якості, компоненти, технологія

Бібліографічний опис

Тушич, Л. Р. Виробництво кислотного пілінгу з яблучною кислотою : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Людмила Русланівна Тушич ; наук. керівник Ірина Гіронтіївна Радзієвська. – Київ, 2022. – 81 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced