Prospects of using alcohol in citrus infusions in the technology of the restaurant

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The prospects of using alcohol infusions from vegetable raw materials for the production of custard are substantiated. The composition of custard for lubrication of confectionery products is proposed due to the addition to the recipe of vegetable water-alcohol infusion of pomelo (10-20%), which allows to increase the redox properties of the finished product, to improve consumer properties. Обґрунтовано перспективність використання спиртових настоїв із рослинної сировини для виробництва заварного крему. Склад заварного крему для обробки кондитерських виробів запропоновано за рахунок додавання до рецептури рослинного водно-спиртового настою помело (10-20%), що дозволяє підвищити окислювально-відновні властивості готового продукту, поліпшити споживчі властивості.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, alcohol infusion, vegetable raw materials, custard, redox potential, спиртовий настій, рослинна сировина, заварний крем, окислювально-відновний потенціал

Бібліографічний опис

Kuzmin, O. V. Prospects of using alcohol in citrus infusions in the technology of the restaurant / O. V. Kuzmin, V. V. Rizhenko // Prospects and priorities of research in science and technology : collective monograph. – Riga : Izdevnieciba “Baltija Publishing”, 2020. – Vol. 2. – P. 1–19

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced