Дослідження якості раціонів харчування
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства.
The methods of estimation of quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кваліметрія, якість, харчування, qualimetry, quality, diet
Бібліографічний опис
Дослідження якості раціонів харчування / О. В. Кузьмін, І. Л. Корецька, О. М. Буглак, О. Ю. Пилипенко, О. А. Саламаха // Інтернаука. – 2020. – № 2 (82). – С. 52–60. DOI: 10.25313/2520-2057-2020-2-5599