Спеціальні програми-передумови системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи є структурування спеціальних програм-передумов, необхідних для підтримки гігієнічного середовища у харчовому ланцюгу системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства.
The purpose of the work is the structuring of special prerequisite programs necessary to maintain a hygienic environment in the food chain of the food safety management system for restaurant establishments.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, програма-передумов, система управління безпечністю харчової продукції, заклад ресторанного господарства, prerequisite program, food safety management system, restaurant establishment
Бібліографічний опис
Кузьмін, О. Спеціальні програми-передумови системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства / О. Кузьмін, В. Михайленко, Б. Михайлов // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 88 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 3. – С. 259