Prerequisite programs of food safety systems for public food
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
In the process of analysis, it was found that the programs of preconditions are more general and can be applied to the entire enterprise, regardless of the type of product, while the HACCP plan is developed for a specific food product.
У процесі аналізу встановлено, що програми попередніх умов є більш загальними і можуть бути такими, що застосовуються до всього підприємства, незалежно від виду продукції, тоді як план НАССР розробляється для конкретного харчового продукту.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, HACCP, prerequisite programs, food safety system, catering, restaurant management, програми передумов, система харчової безпечності, громадське харчування, ресторанне господарство
Бібліографічний опис
Bilousova, L. Prerequisite programs of food safety systems for public food / L. Bilousova, O. Kuzmin, B. Mykhailov // Наукові дослідження: парадигма інноваційного розвитку : збірник тез наукових праць XI Міжнародної наукової конференції, 30 серпня 2022 р., м. Прага. – Прага, Чехія, 2022. – С. 69–72