Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 11 млн. дал пива на рік з впровадженням ресурсозберігаючих технологій
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, солод, хміль, рисова січка, затирання, фільтрування, кипятіння, екстракт, оцукрення
Бібліографічний опис
Шемшур, А. Р. Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 11 млн. дал пива на рік з впровадженням ресурсозберігаючих технологій : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аміна Романівна Шемшур ; наук. керівник Віталій Леонідович Прибильський. – Київ, 2022. – 59 с.