Розроблення рекомендацій з впровадження системи управління якістю виробництва сухих сніданків з какао для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен АКСА»

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, система менеджменту якості, процес, показник, сухі сніданки, кульки з какао, ПрАТ «Лантманнен АКСА», якість харчових продуктів, конкурентоспроможність

Бібліографічний опис

Прокіпець, О. К. Розроблення рекомендацій з впровадження системи управління якістю виробництва сухих сніданків з какао для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен АКСА» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олександр Костянтинович Прокіпець ; наук. керівник Оксана Миколаївна Вашека. – Київ, 2022. – 119 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced