Розроблення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Живчик Яблуко» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, безалкогольний напій «Живчик Яблуко», система управління безпечністю, план НАССР, критичні контрольні точки, програми-передумови, операційні програми-передумови, ПрАТ «Оболонь», охорона довкілля, охорона праці

Бібліографічний опис

Замниборщ, О. А. Розроблення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Живчик Яблуко» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олександр Андрійович Замниборщ ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2022. – 125 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced