Розроблення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Живчик Яблуко» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, безалкогольний напій «Живчик Яблуко», система управління безпечністю, план НАССР, критичні контрольні точки, програми-передумови, операційні програми-передумови, ПрАТ «Оболонь», охорона довкілля, охорона праці
Бібліографічний опис
Замниборщ, О. А. Розроблення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Живчик Яблуко» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олександр Андрійович Замниборщ ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2022. – 125 с.