Проєкт технічного переоснащення кондитерського цеху ТОВ «Ла Тарту» у м.Київ зі збільшенням потужності виробництва

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, заварне тістечко «Трубочка» з шоколадним кремом, заварне тістечко «Трубочка» з кремом «Шарлот», тістечко нарізне «Добош» та тістечко нарізне «Барвінок», планетарний міксера «Alma Tekno 1203V», ротаційна піч «MIWE roli-in», тунельна електрична піч марки LASER

Бібліографічний опис

Бараненко, С. С. Проєкт технічного переоснащення кондитерського цеху ТОВ «Ла Тарту» у м.Київ зі збільшенням потужності виробництва : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Сергій Сергійович Бараненко ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2022. – 70 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced