Проєкт технічного переоснащення кондитерського цеху ТОВ «Ла Тарту» у м.Київ зі збільшенням потужності виробництва
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, заварне тістечко «Трубочка» з шоколадним кремом, заварне тістечко «Трубочка» з кремом «Шарлот», тістечко нарізне «Добош» та тістечко нарізне «Барвінок», планетарний міксера «Alma Tekno 1203V», ротаційна піч «MIWE roli-in», тунельна електрична піч марки LASER
Бібліографічний опис
Бараненко, С. С. Проєкт технічного переоснащення кондитерського цеху ТОВ «Ла Тарту» у м.Київ зі збільшенням потужності виробництва : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Сергій Сергійович Бараненко ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2022. – 70 с.