Проєкт кондитерського підприємства з виробництва пастило-мармеладних виробів у м. Городок Львівської області
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Бусько, А. О. Проєкт кондитерського підприємства з виробництва пастило-мармеладних виробів у м. Городок Львівської області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Олександрівна Бусько ; наук. керівник Оксана Сергіївна Дорожинська. – Київ, 2022. – 68 с.
