Технологія виробництва агар-агару (Е 406)

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, харчова добавка, агар-агар, анфельція, технологічна схема, апаратурна схема, матеріальний баланс, підбір обладнання, економіка

Бібліографічний опис

Куць, А. В. Технологія виробництва агар-агару (Е 406) : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 161 Хімічні технології та інженерія / Анастасія Володимирівна Куць ; наук. керівник Галина Миколаївна Біла. – Київ, 2022. – 70 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced