Технологія виробництва агар-агару (Е 406)
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, харчова добавка, агар-агар, анфельція, технологічна схема, апаратурна схема, матеріальний баланс, підбір обладнання, економіка
Бібліографічний опис
Куць, А. В. Технологія виробництва агар-агару (Е 406) : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 161 Хімічні технології та інженерія / Анастасія Володимирівна Куць ; наук. керівник Галина Миколаївна Біла. – Київ, 2022. – 70 с.