Технологія виробництва агар-агару (Е 406)
Вантажиться...
Дата
2022
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, харчова добавка, агар-агар, анфельція, технологічна схема, апаратурна схема, матеріальний баланс, підбір обладнання, економіка
Бібліографічний опис
Куць, А. В. Технологія виробництва агар-агару (Е 406) : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 161 Хімічні технології та інженерія / Анастасія Володимирівна Куць ; наук. керівник Галина Миколаївна Біла. – Київ, 2022. – 70 с.