Розроблення рекомендацій з впровадження системи управління якості виробництва масла солодковершкового екстра 82,5% жиру для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод»

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, вершкове масло, технологія вершкового масла, система управління якості

Бібліографічний опис

Гетьман, С. А. Розроблення рекомендацій з впровадження системи управління якості виробництва масла солодковершкового екстра 82,5% жиру для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Сергій Анатолійович Гетьман ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2022. – 103 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced