Визначення біологічної цінності м’ясних напівфабрикатів з шпинатом збагачених сухою молочною сироваткою
Файли
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено проблему на ринку напівфабрикатів, у зв’язку з нестачею білків. Запропоновано збагатити, за допомогою внесення до рецептури шпинату та сухої молочної сироватки збагаченої. Досліджено біологічну цінність отриманого продукту.
The problem in the market of semi-finished products, due to the lack of proteins, was studied. It is suggested to enrich it by adding spinach and dry enriched whey to the recipe. The biological value of the obtained product was studied.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, еталонний білок, м’ясні напівфабрикати, біологічна цінність, шпинат, суха молочна сироватка, амінокислоти, збалансованність, reference protein, semi-finished products, biological value, spinach, dry milk whey, aminoacids, balance
Бібліографічний опис
Чернюшок, О. А. Визначення біологічної цінності м’ясних напівфабрикатів з шпинатом збагачених сухою молочною сироваткою / О. А. Чернюшок, Ю. В. Бірюк, І. Ю. Шевченко // Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 7 квітня 2021р. – Умань : УНУС, 2021. – С. 88–91