Розроблення способу виробництва пісочного печива оздоровчого призначення з використанням вівсяного борошна, ягід журавлини та насіння кунжуту

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблена рецептура пісочного печива оздоровчого призначення, що складається з пшеничного та вівсяного борошна, масла вершкового, яєць, цукру, сушених ягід журавлини, насіння кунжуту та вдосконалено технологічну схему виробництва даного печива.The recipe for health shortbread cookies, consisting of wheat and oat flour, butter, eggs, sugar, dried cranberry berries, sesame seeds, was developed, and the technological scheme for the production of these cookies was improved.

Опис

Ключові слова

печиво пісочне, вівсяне борошно, ягоди журавлини, насіння кунжуту, shortbread, oatmeal cookies, cranberry berries, sesame seeds, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Башта, А. Розроблення способу виробництва пісочного печива оздоровчого призначення з використанням вівсяного борошна, ягід журавлини та насіння кунжуту / А. Башта, М. Данилюк // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 16 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 21–23

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced