Покращення якості хліба з суміші рисового та кукурудзяного борошна .

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Висвітлено комплекс заходів щодо покращення якості безглютенового хліба. Включення в рецептурну композицію для виготовлення безглютенових хлібних виробів суміші кукурудзяного борошна тонкого і крупного помелу забезпечує гарний об’єм хліба з пружною та еластичною м’якушкою.A set of measures to improve the quality of gluten-free bread is highlighted. The inclusion of a mixture of fine and coarse corn flour in the recipe composition for the production of gluten-free bread products provides a good volume of bread with a springy and elastic crumb.

Опис

Ключові слова

безглютеновий хліб, технологічний процес, целіакія, борошно круп'яних культур, cereal flour, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, gluten-free products, technological process, celiac disease

Бібліографічний опис

Михонік, Л. А. Покращення якості хліба з суміші рисового та кукурудзяного борошна / Л. А. Михонік, Ю. В. Бондаренко, К. О. Шупило // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 43-46

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced