Доцільність використання сироваткових білків у технології кексів
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження щодо виробництва кексів, збагачених сироватковими білками. Research has been conducted on the production of cakes enriched with whey proteins.
Опис
Ключові слова
кекси, сироваткові білки, технологія, cupcakes, whey proteins, technology, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Павлюченко, О. С. Доцільність використання сироваткових білків у технології кексів / О. С. Павлюченко, І. В. Дочинець, М. Ю. Машовець // Хранение и переработка зерна. – 2017. – № 1 (209). – С. 53–55.