Доцільність використання сироваткових білків у технології кексів

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведені дослідження щодо виробництва кексів, збагачених сироватковими білками. Research has been conducted on the production of cakes enriched with whey proteins.

Опис

Ключові слова

кекси, сироваткові білки, технологія, cupcakes, whey proteins, technology, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Павлюченко, О. С. Доцільність використання сироваткових білків у технології кексів / О. С. Павлюченко, І. В. Дочинець, М. Ю. Машовець // Хранение и переработка зерна. – 2017. – № 1 (209). – С. 53–55.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced