Фактори, що впливають на технологічні процеси виготовлення каші вівсяної швидкого приготування
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Для дослідження найбільш істотних причинно-наслідкових взаємозв’язків між факторами й наслідками під час виготовлення каші вівсяної швидкого приготування була складена діаграма Ісікави. Розроблена діаграма Ісікави дозволяє оцінити внутрішнє і зовнішнє середовища, які визначають рівень проведення не лише власне технологічних процесів, але й супутніх процесів які опосередковано впливають на формування якості харчової продукції. Глобальних проблем виробництво не виявлено. To study the most significant cause-and-effect relationships between factors and effects in the production of instant oatmeal, an Ishikawa diagram was drawn up. The developed Ishikawa diagram allows us to assess the internal and external environments that determine the level of not only the technological processes themselves, but also the related processes that indirectly affect the formation of food quality. No global production problems have been identified.
Description
Citation
Федорович, Т. Фактори, що впливають на технологічні процеси виготовлення каші вівсяної швидкого приготування / Т. Федорович, О.Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч.1. – С. 116