Технологія блокчейну в харчовій промисловості

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Чернігівський національний технологічний університет

Анотація

На сьогоднішній день завдяки все більш складному ланцюгу постачання, виробники стикаються із все більшим викликом, щоб забезпечити споживачів лише найкращою та безпечною кінцевою продукцією. Продукти харчування розповсюджуються різними дистриб'юторами перш ніж досягти кінцевого споживача, що, природньо, викликає більше питань, щодо якості та безпеки виробів, що потенційно призводить до відкликання продукції. Today, thanks to an increasingly complex supply chain, manufacturers are facing an increasing challenge to ensure that they provide consumers with only the best and safest end products. Food products are distributed by various distributors before reaching the end consumer, which naturally raises more questions about the quality and safety of the products, potentially leading to product recalls.

Опис

Ключові слова

блокчейн, харчова промисловість, дистриб'ютор, споживач, виробник, blockchain, food industry, distributer, consumer, producers, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Рупа, В. А. Технологія блокчейну в харчовій промисловості / В. А. Рупа, О. О. Петруша // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2019) : матеріали тез доповідей ІХ Міжнародної науково-практичної конференції, 14–16 травня 2019 р., м. Чернігів. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – Т. 2. – С. 61-62

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced