Теоретичні аспекти виробництва кондитерської продукції, збагаченої лактатом кальцію
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто питання можливості збагачення кондитерських виробів кальційвмісними добавками, а саме лактатом кальцію.
The questions of the possibility of confectionery enrichment with calcium additives such as calcium lactate have been investigated.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Кочерга, В. І. Теоретичні аспекти виробництва кондитерської продукції, збагаченої лактатом кальцію / В. І. Кочерга, Г. В. Скиданчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2005. - Вип. 1(3). - С. 286-290.