Теоретичні аспекти виробництва кондитерської продукції, збагаченої лактатом кальцію
Дата
2005
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто питання можливості збагачення кондитерських виробів кальційвмісними добавками, а саме лактатом кальцію.
The questions of the possibility of confectionery enrichment with calcium additives such as calcium lactate have been investigated.
Опис
Ключові слова
лактат кальцію, calcium lactate, збагачення, кондитерські вироби, enrichment, confectionery products
Бібліографічний опис
Кочерга, В. І. Теоретичні аспекти виробництва кондитерської продукції, збагаченої лактатом кальцію / В. І. Кочерга, Г. В. Скиданчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2005. - Вип. 1(3). - С. 286-290.