Кінетика процесу екстрагування плодів кінського каштану

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

За отриманими результатами можна прийти до висновку, що при екстрагуванні плодів кінського каштану водою, найбільша швидкість процесу є при: вищій температурі; більшому гідромодулі; дрібнішій фракції, при цьому такі параметри дозволяють отримати екстракти із вищим вмістом екстрактивних речовин. Під час екстрагування спиртовим розчинником швидше виснаження сировини спостерігається при: вищій температурі, що пояснюється правилом Вант-Гоффа; більшому гідромодулі; меншій крупності частинок.

Опис

Ключові слова

екстрагування, кінський каштан, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, інтенсифікація, екстракт

Бібліографічний опис

Кінетика процесу екстрагування плодів кінського каштану / І. М. Омелянчук, Л. А. Овакімян, В. М. Чорний, Т. Г. Мисюра // Майбутній науковець-2017 : матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції, 1 грудня 2017 р., м. Сєвєродонецьк. – С. 159-162

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced