Аспекти технології функціонального крему на основі біологічно активної композиції

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Визначено компоненти які потенційно мають функціонально-технологічні та біохімічні (антивікові) властивості. З’ясовано дію крему в експериментальному дослідженні на пацієнтах-добровольцях. Components that potentially have functional-technological and biochemical (anti-aging) properties have been identified. The effect of the cream was clarified in an experimental study on volunteer patients.

Опис

Ключові слова

wool, вовна, wax, віск, cream, крем, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Мітленко, А. Аспекти технології функціонального крему на основі біологічно активної композиції / А. Мітленко, М. Осейко, Т. Романовська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповідей 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 2–3 квітня 2020 р. – Київ: НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 325.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced