Аспекти технології функціонального крему на основі біологічно активної композиції
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Визначено компоненти які потенційно мають функціонально-технологічні та біохімічні (антивікові) властивості. З’ясовано дію крему в експериментальному дослідженні на пацієнтах-добровольцях. Components that potentially have functional-technological and biochemical (anti-aging) properties have been identified. The effect of the cream was clarified in an experimental study on volunteer patients.
Опис
Ключові слова
wool, вовна, wax, віск, cream, крем, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Мітленко, А. Аспекти технології функціонального крему на основі біологічно активної композиції / А. Мітленко, М. Осейко, Т. Романовська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповідей 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 2–3 квітня 2020 р. – Київ: НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 325.