Міжмолекулярні взаємодії під час визначення вмісту вільних жирних кислот

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Визначення вмісту вільних жирних кислот у жирах мають виконувати за стандартизованим методом із використанням спирту етилового як дегідратуючого агента та діетилового ефіру як розчинника. Без вказаних реагентів метод невідтворюваний і недостовірний. Appointment instead of free fatty acids in fats can be overcome by a standardized method from using ethyl alcohol as a dehydrating agent and diethyl ether as a retailer. Without indicated reagents, the method is unreliable and unreliable.

Опис

Ключові слова

олія, oil, міжмолекулярні взаємодії, intermolecular interactions, місцела, missela, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Романовський, Н. О. Міжмолекулярні взаємодії під час визначення вмісту вільних жирних кислот / Н. О. Романовський, Т. І. Романовська // Теоретичні та практичні аспекти розвитку науки та освіти : матеріали V міжнародної науково-практичної конференції, м. Львів, 30-31 травня 2022 р. – Львів : Львівський науковий форум, 2022. – С. 53–54.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced