Інноваційна технологія солоду з тритікале
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Попередні показники тритікале, які характеризують його як найкращу зернову культуру для виробництва солоду, пива, ферментованих напоїв, хлібного квасу, продуктів дитячого харчування, хлібобулочних виробів тощо, можна рекомендувати аграрному сектору для широкого впровадження технології вирощування тритікале в багатьох регіонах України.
Preliminary figures triticale, describing it as the best crops for the production of malt, beer, fermented beverages, bread soup, baby food, bakery products, etc., we can recommend the agricultural sector for the widespread adoption of technology growing triticale in many regions of Ukraine.
Preliminary figures triticale, describing it as the best crops for the production of malt, beer, fermented beverages, bread soup, baby food, bakery products, etc., we can recommend the agricultural sector for the widespread adoption of technology growing triticale in many regions of Ukraine.
Опис
Ключові слова
тритікале, ферменти, солодорощення, гібрид, triticale, hybrid, malting, enzymes, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка
Бібліографічний опис
Інноваційна технологія солоду з тритікале / В. О. Домарецький, В. М. Кошова, О. Клименко, І. Чебакова // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 5. - С. 22-23.