Методичні підходи до формування системи ризик-менеджменту на підприємстві харчової промисловості
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
методологія, ризик, ризик-менеджмент, система ризик-менеджменту, галузеві ризики, молочна промисловість, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Захарченко, І. С. Методичні підходи до формування системи ризик-менеджменту на підприємстві харчової промисловості : кваліфікаційна робота ... магістра : 073 Менеджмент / Іван Сергійович Захарченко ; наук. керівник Наталія Степанівна Скопенко. – Київ, 2023. – 132 с.