Інноваційні фактори підвищення конкурентоспроможності підприємства харчової промисловості
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
стратегічний менеджмент, інноваційні фактори, конкурентоспроможність підприємства, диференціація продукції, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Яцишин, Д. Ю. Інноваційні фактори підвищення конкурентоспроможності підприємства харчової промисловості : кваліфікаційна робота ... магістра : 073 Менеджмент / Денис Юрійович Яцишин ; наук. керівник Світлана Антонівна Стахурська. – Київ, 2023. – 131 с.