Використання білкових збагачувачів для посічених напівфабрикатів

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На основі біомодифікованої колагеновмісної сировини розроблено білковий збагачувач до складу якого входять попередньо підготовлені та подрібнені на вовчку з діаметром отворів решітки 2-3 мм субпродукти, які оброблені активізованим бактеріальним концентратом в кількості 8-10% від загальної маси. On the basis of biomodified collagen-containing raw materials, a protein concentrate has been developed, which includes pre-prepared and ground by-products with a grid hole diameter of 2-3 mm, which are treated with an activated bacterial concentrate in the amount of 8-10% of the total mass.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, recipes of chopped semi-finished products, рецептури посічених напівфабрикатів, збалансування хімічного складу напівфабрикатів, збагачення мікронутрієнтами, balancing the chemical composition of semi-finished products, enrichment with micronutrients

Бібліографічний опис

Горішній, П. О. Використання білкових збагачувачів для посічених напівфабрикатів / П. О. Горішній, О. А. Топчій, В. М. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 265

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced