Використання білкових збагачувачів для посічених напівфабрикатів
Файли
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На основі біомодифікованої колагеновмісної сировини розроблено білковий збагачувач до складу якого входять попередньо підготовлені та подрібнені на вовчку з діаметром отворів решітки 2-3 мм субпродукти, які оброблені активізованим бактеріальним концентратом в кількості 8-10% від загальної маси. On the basis of biomodified collagen-containing raw materials, a protein concentrate has been developed, which includes pre-prepared and ground by-products with a grid hole diameter of 2-3 mm, which are treated with an activated bacterial concentrate in the amount of 8-10% of the total mass.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, recipes of chopped semi-finished products, рецептури посічених напівфабрикатів, збалансування хімічного складу напівфабрикатів, збагачення мікронутрієнтами, balancing the chemical composition of semi-finished products, enrichment with micronutrients
Бібліографічний опис
Горішній, П. О. Використання білкових збагачувачів для посічених напівфабрикатів / П. О. Горішній, О. А. Топчій, В. М. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 265