Перспективи використання рослинних білків для збагачення напівфабрикатів

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На сьогодні актуальним є питання підвищення рівня білкового забезпечення в харчуванні, адже білок відповідає за нормальний розвиток і функціонування людського організму, є незамінним джерелом амінокислот, виконує роль будівельного матеріалу в процесі розвитку клітин і обміну речовин в організмі. Розробка м’ясних продуктів які містять рослинні білки забезпечує оптимальне поєднання тваринних і рослинних ресурсів. Today, the question of increasing the level of protein supply in food is relevant, because protein is responsible for the normal development and functioning of the human body, is an irreplaceable source of amino acids, and plays the role of a building material in the process of cell development and metabolism in the body. The development of meat products that contain plant proteins provides an optimal combination of animal and plant resources.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, продукція підвищеної харчової цінності, м`ясо-рослинні напівфабрикати, рослинні добавки, нетрадиційна м’ясна сировина, products of increased nutritional value, meat and vegetable semi-finished products, herbal additives, non-traditional meat raw materials

Бібліографічний опис

Карпович, М. В. Перспективи використання рослинних білків для збагачення напівфабрикатів / М. В. Карпович, О. А. Топчій // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 09–10 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 228–229

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced