Дослідження якісних характеристик нових плодових соусів
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Соуси на основі плодової сировини, що користуються попитом у багатьох країнах, набувають все більшу популярність і серед споживачів. Під час досліджень не виявлено впливу загусника на якісні характеристики соусу залежно від місця проростання та сорту плодової сировини. Sauces based on fruit raw materials, which are in demand in many countries, are gaining more and more popularity among consumers. During the research, no influence of the thickener on the quality characteristics of the sauce was found, depending on the place of germination and the type of fruit raw material.
Опис
Ключові слова
технологія соусів, рослинна сировина, харчові продукти, technology of sauces, vegetable raw materials, food products, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Бурлак, Н. І. Дослідження якісних характеристик нових плодових соусів / Н. І. Бурлак, О. В. Дущак // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. – Харків : ДБТУ, 2022. – С. 81.