Інтенсифікація використання хмелю у технології високогустинного пивоваріння з цукровмісними замінниками солоду
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведені результати досліджень технології попередньої ізомеризації хмелевих препаратів в окре-мому апараті з використанням каталізатора та розчинів цукрів. Дана технологія дозволяє підвищити ступінь ізомеризації альфа-кислот гранульованого хмелю на 3-4%.
The results of the research technology of isomerization preparations of hop in a single device using catalyst and sugar solutions. This technology allows to increase the degree of isomerization of alpha acids of granular hops by 3-4%.
Опис
Ключові слова
високогустинне пивоваріння, хмелеві препарати, альфа-кислоти, ізомеризація, цукровмісні замінники солоду, оксид магнію, High-Gravity Brewing, preparations of hop, alpha acids, isomerization, sugar-substitute of malt, magnesium oxide, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Інтенсифікація використання хмелю у технології високогустинного пивоваріння з цукровмісними замінниками солоду / А. Є. Мелетьєв, О. І. Дерій, К. О. Додонова, І. М. Бабич // Наукові Праці Одеської національної академії харчових технологій. - Одесса, 2012.