Дослідження вмісту йоду у фаршевих системах фрикадельок збагачених інкапсульованим йодом
Файли
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дослідження йоду в заготовках м’ясного фаршу для фикадельок, за допомогою церій-арсенітного методу Sandell-Kolthoff в модифікації Dunn.
Iodine research in minced meat preparations for meatballs using the Sandell-Kolthoff cerium-arsenite method in the Dunn modification.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, кафедра харчової хімії, йод, м’ясні системи, iodine, meat systems
Бібліографічний опис
Чебаненко, Х. Дослідження вмісту йоду у фаршевих системах фрикадельок збагачених інкапсульованим йодом / Х. Чебаненко, В. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ, 2021. – С. 184