Розроблення технології капсульованої олії орегано з високою біодоступністю активних компонентів

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, орегано, мацерація, екстрагування, технологія, капсульовані лікарські форми

Бібліографічний опис

Криштоф, В. О. Розроблення технології капсульованої олії орегано з високою біодоступністю активних компонентів : кваліфікаційна робота ... магістра : 161 Хімічні технології та інженерія / Валентина Олегівна Криштоф ; наук. керівник Олена Валеріївна Подобій. – Київ, 2023. – 113 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced