Проект цеху стабілізації столових червоних виноматеріалів проти різних видів помутнінь потужністю 50 тис. дал на рік

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, виноматеріали, помутніння, стабілізація, бентоніт, танін, желатин, сірчистий ангідрид, обробка, оброблені виноматеріали

Бібліографічний опис

Світенко, М. М. Проект цеху стабілізації столових червоних виноматеріалів проти різних видів помутнінь потужністю 50 тис. дал на рік : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Миколаївна Світенко ; наук. керівник Ірина Михайлівна Бабич. – Київ, 2023. – 56 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced