Наукове обґрунтування та розроблення технології пікулі за аюрведичними рекомендаціями

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

пікулі, композиція прянощів та спецій, аюрведичне харчування, Капха-доша, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Демчук, П. В. Наукове обґрунтування та розроблення технології пікулі за аюрведичними рекомендаціями : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Петро Володимирович Демчук ; наук. керівник Наталія Епінетівна Фролова. – Київ, 2023. – 89 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced