Наукове обґрунтування та розроблення технології хумуса за аюрведичними рекомендаціями
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
інноваційний хумус, аюрведичне харчування, Пітта-доша, гарбуз мускатний, коріандр, фенхель, куркума, м’ята, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Польова, О. В. Наукове обґрунтування та розроблення технології хумуса за аюрведичними рекомендаціями : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ольга Володимирівна Польова ; наук. керівник Наталія Епінетівна Фролова. – Київ, 2023. – 137 с.