Спосіб виробництва сироваткового сиру (Патент на корисну модель № 122628)
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Винахід стосується способу виробництва сироваткового сиру, що включає згущення, структуроутворення, перемішування та охолодження, фасування, витримку продукту, причому після згущення вводять, а після структуроутворення додають пажитник, який попередньо витримують у воді. The invention relates to the method of production of whey cheese, which includes thickening, structuring, mixing and cooling, packaging, aging of the product, and after thickening, fenugreek is added after thickening, and after structuring, fenugreek is added, which is pre-aged in water.
Опис
Ключові слова
сироватковий сир, whey cheese, формування структури, structure formation, пажитник, fenugreek, згущення, condensation, молочна сироватка, milk whey, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Патент 122628 UA, МПК A23C 21/06 (2006.01) A23C 21/08 (2006.01) Спосіб виробництва сироваткового сиру / Грек О. В., Тимчук А. В., Овсієнко К. В., Онопрійчук О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № a 201904074 ; заявл. 17.04.2019 ; опубл 10.12.2020, Бюл. № 23, 2020 р.