Development of special purpose fruit and berry marmalade
Файли
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра технології оздоровчих продуктів, food products, pectin substances, easily digestible glucose, високоякісні харчові продукти, пектинові речовини, легкозасвоювана глюкоза, high-quality
Бібліографічний опис
Lutsenko, V. Development of special purpose fruit and berry marmalade / V. Lutsenko, I. Goyko, H. Lukianets // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 89 International scientific conference of young scientist and students, April, 3-7, 2023. – 2023. – Part 3. Kyiv : NUFT. – P. 464