Development of special purpose fruit and berry marmalade

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра технології оздоровчих продуктів, food products, pectin substances, easily digestible glucose, високоякісні харчові продукти, пектинові речовини, легкозасвоювана глюкоза, high-quality

Бібліографічний опис

Lutsenko, V. Development of special purpose fruit and berry marmalade / V. Lutsenko, I. Goyko, H. Lukianets // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 89 International scientific conference of young scientist and students, April, 3-7, 2023. – 2023. – Part 3. Kyiv : NUFT. – P. 464

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced