Соціально відповідальний статус харчової промисловості

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра економіки праці та менеджменту, контракт харчового ланцюга, процес відстеження, адаптація, європейські вимоги, food chain contract, tracking process, adaptation, European requirements

Бібліографічний опис

Березянко, Т. В. Соціально відповідальний статус харчової промисловості / Т. В. Березянко // Економічне зростання : стратегія, напрямки і пріоритети : збірник матеріалів ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 січня 2018 р., м. Запоріжжя. – Запоріжжя: ГО «СІЕУ», 2018. – Ч. І. – С. 23-27

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced