Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Уданому виданні представлено програма та матеріали доповідей
міжнародної науково-практичної конференції «Промисловість та крафт для
HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації», яка проводиться Національним
університетом харчових технологій
Проведення конференції направлене на обговорення сучасних тенденцій та
стратегії розвитку промислового та крафтового виробництва, інновацій в
харчових технологіях для НоReCa в туризмі та розширеного представлення
наукових здобутків академічної спільноти НУХТ, профільних національних та
закордонних університетів, представників промислових та крафтових
підприємств, туристичних організацій, учасників ринку HоRеCа та суміжних
галузей.
Матеріали конференції представлені для ознайомлення учасників з
інноваційними розробками, можливостями підвищення рівня екологічності та
безпечності виробництв і шляхами розвитку харчової та туристичної сфери в
Україні і світі, а також розвитку економіки та менеджменту індустрії
гостинності.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 23-24 травня 2023 р., м.Київ / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій. – Киъв : НУХТ, 2023. – 240 с.