Основні концепції політики ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі та їх класифікація
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті розглянуто сутність термінів «цінова політика» та «концепція політики ціноутворення». Показано співвідношення термінів «стратегія ціноутворення», «концепція політики ціноутворення» та «цінова політика». The article examines the essence of the terms "price policy" and "concept of pricing policy". The relationship between the terms "pricing strategy", "concept of pricing policy" and "price policy" is shown.
Опис
Ключові слова
кафедра готельно-ресторанної справи, готельна індустрія, ціноутворення, цінова політика, концепція політики ціноутворення, стратегія ціноутворення, hotel industry, pricing, pricing policy, pricing policy concept, pricing strategy
Бібліографічний опис
Богуславський, О. В. Основні концепції політики ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі та їх класифікація / О. В. Богуславський, Т. А. Нікітіна // Причорноморські економічні студії. – 2023. – Вип. 80. – С. 70–76