Фріпси, як альтернатива швидким перекусам
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Снеки, або легка закуска, перекус є популярними продуктами серед населення, особливо серед молоді. Альтернативою традиційним снекам є фріпси – це фруктові чіпси, які є висушеними слайсами різних фруктів без додавання консервантів і цукру. Вони мають відмінні смакові якості, приносять організму величезну користь, будучи здатними повноцінно замінити звичайні плоди. Фріпси мають високу харчову цінність. Такі вироби збагачують організм цінними мікро- та макроелементами, вітамінами, які необхідні для правильної роботи імунної та інших систем, а також окремих органів. Snacks, or light snacks, are popular products among the population, especially among young people. Frips are an alternative to traditional snacks - these are fruit chips, which are dried slices of various fruits without added preservatives and sugar. They have excellent taste qualities, bring great benefits to the body, being able to fully replace ordinary fruits. Frips have a high nutritional value. Such products enrich the body with valuable micro- and macroelements, vitamins, which are necessary for the proper functioning of the immune and other systems, as well as individual organs.
Опис
Ключові слова
фріпси, снеки, фрукти, овочі, здорове харчування, frips, snacks, fruits, vegetables, healthy nutrition, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Лаврук, П. С. Фріпси, як альтернатива швидким перекусам / П. С. Лаврук, Т. М. Левківська // Крок у науку: дослідження у галузі природничо-математичних дисциплін та методик їх навчання : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих учених, 1 грудня 2022 р., м. Чернігів. – Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2022. – С. 50-51