Спіруліна - унікальна харчова біодобавка
Файли
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра харчової хімії, спіруліна, біохімічний склад, користь для здоров'я, spirulina, biochemical composition, health benefits
Бібліографічний опис
Майборода, О. І. Спіруліна - унікальна харчова біодобавка / О. І. Майборода, Н. В. Сімурова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : міжнародна науково-практична конференція, 16 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 40-41