Спіруліна - унікальна харчова біодобавка

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра харчової хімії, спіруліна, біохімічний склад, користь для здоров'я, spirulina, biochemical composition, health benefits

Бібліографічний опис

Майборода, О. І. Спіруліна - унікальна харчова біодобавка / О. І. Майборода, Н. В. Сімурова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : міжнародна науково-практична конференція, 16 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 40-41

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced