Ситуативна комунікація брендів харчових продуктів
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Стаття присвячена ситуативній комунікації брендів харчової промисловості під час воєнного стану на прикладі аналізу зміни назви продукції. Прояв громадянської позиції через найменування товару виробниками харчових продуктів активізувався з початком повномасштабного російського вторгнення на територію України. З огляду на це, вважаємо актуальним вивчити структуру творення ситуативних прагматонімів, а також акцентувати на доцільності створеної назви товару. Мета – дослідити вияв патріотичної позиції бренду через ситуативну зміну прагматонімів харчових продуктів, виокремити чинники, які спонукають бренди до перейменування продукції, та доцільність зміни упакування для комплексного впливу вербального й невербального компонентів як елементів семіотичного утворення.
Опис
Ключові слова
кафедра маркетингу, комунікація, ренеймінг, дизайн, право в рекламі, прагматонім, situational communication, renaming, pragmatonym, advertising, design, law in advertising
Бібліографічний опис
Ситуативна комунікація брендів харчових продуктів / О. В. Антонова, Ю. Є. Соловйова, Н. М. Фєдотова, О. О. Лелека // Образ. – 2023. – Вип. 2 (42). – С. 77-85