Профілактика виникнення хворобливих станів, пов'язаних з вживанням продуктів, багатих на гістамін

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра харчової хімії, гістамін, хворобливі стани, маркування харчових продуктів, histamine, painful conditions, labeling of food products

Бібліографічний опис

Веберова, А. О. Профілактика виникнення хворобливих станів, пов'язаних з вживанням продуктів, багатих на гістамін / А. О. Веберова, О. І. Майборода // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 2. – С. 195

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced