Методи екологізації цукрового виробництва з метою зменшення викидів у атмосферу

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Робота присвячена дослідженню впливу розміру обладнання для сатурації в процесі очищення дифузійного соку в цукровому виробництві. Розроблена математична модель для розрахунку процесу карбонізації. Встановлено, що теоретичний розмір сатуратора менше тих апаратів, що використовуються на цукрових заводах. Насичення сатураційного газу діоксидом вуглецю негативно впливає на коефіцієнт його використання.

Опис

Ключові слова

оптимізація розрахунку, очистка дифузійного соку, цукрове виробництво, calculations optimization, crude juice purifying, sugar production, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки

Бібліографічний опис

Овчарук, В. О. Методи екологізації цукрового виробництва з метою зменшення викидів у атмосферу / В. О. Овчарук, І. В. Ющук // Norwegian Journal of Development of the International Science. – 2022. – № 83, Vol. 1. – Pp. 59-62

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced