Курсове та дипломне проектування у формуванні готовності бакалаврів до професійної діяльності за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Необхідною умовою підвищення рівня готовності випускника до проектної діяльності є раціональна організація курсового і дипломного проектування для посилення мотивації здобувачів вищої освіти до навчально-пізнавальної і майбутньої професійної діяльності, розвитку системного технологічного, технічного мислення, створення умов для розкриття творчого, креативного потенціалу, формування навиків до колективної роботи тощо. A necessary condition for increasing the level of a graduate's readiness for project activity is the rational organization of course and diploma design to strengthen the motivation of higher education applicants for educational and cognitive and future professional activities, the development of systemic technological and technical thinking, and the creation of conditions for revealing creative, creative potential, forming skills for collective work, etc.
Опис
Ключові слова
курсове проектування, course design, здобувач, getter, дипломне проектування, diploma design, мотивація, motivation, технічне мислення, technical thinking, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Білик, О. А. Курсове та дипломне проектування у формуванні готовності бакалаврів до професійної діяльності за спеціальністю 181 «Харчові технології» / О. А. Білик, О. В. Кочубей-Литвиненко // Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : тези доповідей Міжнародної науково-методичної конференці до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23–24 травня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С. 185-186.