Unmalted materials in brewing

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою досліджень було порівняти параметри якості 100% солодового пива та пива, в якому частина солоду замінена несолодовим ячменем. The aim of the research was to compare the quality parameters of 100% malt beer and beer in which part of the malt was replaced with unmalted barley.

Опис

Бібліографічний опис

Loiko S. Unmalted materials in brewing / S. Loiko, Z. Romanova, M. Romanov // Norwegian Journal of development of the International Science. – 2018. – № 22. – Pp. 3–7.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в