Моделювання кристалізації утфелю останнього продукту в перемішувачах-кристалізаторах
Вантажиться...
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблена математична модель кристалізації утфелю останнього продукту в перемішувачах-кристалізаторах. На основі результатів промислових, лабораторних та обчислювальних експериментів зроблено порівняльний аналіз різних технологічних схем.
The mathematical model last product massecuite crystallization in the mixer-crystallizers is developed. On the basis of industrial, laboratory and computational experiments made a comparative analysis of different technological schemes.
Опис
Ключові слова
розкачка, dilution, кристалізація, утфель, міжкристальний розчин, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, crystallization, massecuite, syrup
Бібліографічний опис
Мирончук, В. Г. Моделювання кристалізації утфелю останнього продукту в перемішувачах-кристалізаторах / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко , М. М. Картава // Обладнання та технології харчових виробництв. Тематичний збірник наукових праць. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. - Вип. 29, Т. 2. – С. 14-22.