Виробництво м'ясних продуктів з використанням тваринних білків

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

При виробництві м'ясних продуктів широко використовують тваринні білки, які здійснюють позитивний стабілізуючий вплив, надаючи готовому продукту соковитості, ніжності та необхідної структури і щільності. Дослідження показали, що використання тваринних білків дозволяє досягнути синергетичного ефекту і отримати продукти високої якості, а також знизити собівартість готових виробів. In the production of meat products, animal proteins are widely used, which have a positive stabilizing effect, giving the finished product juiciness, tenderness and the necessary structure and density. Studies have shown that the use of animal proteins allows achieving a synergistic effect and obtaining high-quality products, as well as reducing the cost of finished products.

Опис

Ключові слова

м'ясні продукти, білкові стабілізатори, meat products, protein stabilizers, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Москалюк, О. Є. Виробництво м'ясних продуктів з використанням тваринних білків / О. Є. Москалюк, О. І. Гащук, Д. О. Дерій / Food аdditives. Healthy man and human patient diet : proceedings of Х International scientific and practical internet conference. – Prague, 2023. – Pp. 22.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced