Виробництво м'ясних продуктів з використанням тваринних білків
Файли
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
При виробництві м'ясних продуктів широко використовують тваринні білки, які здійснюють позитивний стабілізуючий вплив, надаючи готовому продукту соковитості, ніжності та необхідної структури і щільності. Дослідження показали, що використання тваринних білків дозволяє досягнути синергетичного ефекту і отримати продукти високої якості, а також знизити собівартість готових виробів.
In the production of meat products, animal proteins are widely used, which have a positive stabilizing effect, giving the finished product juiciness, tenderness and the necessary structure and density. Studies have shown that the use of animal proteins allows achieving a synergistic effect and obtaining high-quality products, as well as reducing the cost of finished products.
Опис
Ключові слова
м'ясні продукти, білкові стабілізатори, meat products, protein stabilizers, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Москалюк, О. Є. Виробництво м'ясних продуктів з використанням тваринних білків / О. Є. Москалюк, О. І. Гащук, Д. О. Дерій / Food аdditives. Healthy man and human patient diet : proceedings of Х International scientific and practical internet conference. – Prague, 2023. – Pp. 22.