Meat and vegetable semi-finished products with high content of minerals
Файли
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З метою позитивного впливу на харчування населення України є використання продуктів з підвищеним мікроелементним складом. Розробка м'ясо-рослинних напівфабрикатів збагачених мінеральними речовинами за рахунок використання в рецептурах рослинної сировини дає змогу збагатити раціон населення функціональними продуктами.
In order to have a positive effect on the nutrition of the population of Ukraine, it is necessary to use products with an increased trace element composition. The development of meat-vegetable semi-finished products enriched with mineral substances due to the use of plant raw materials in recipes makes it possible to enrich the diet of the population with functional products.
Опис
Ключові слова
м'ясо-рослинні напівфабрикати із м'яса курячого, яловичини, рослинна сировина, meat and vegetable semi-finished products from chicken, beef, vegetable raw materials, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Meat and vegetable semi-finished products with high content of minerals / O. Haschuk, O. Moskalyuk, E. Budarina, A. Linichenko // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 7 листопада 2023 р, м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 197-199.