Meat and vegetable semi-finished products with high content of minerals
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
З метою позитивного впливу на харчування населення України є використання продуктів з підвищеним мікроелементним складом. Розробка м'ясо-рослинних напівфабрикатів збагачених мінеральними речовинами за рахунок використання в рецептурах рослинної сировини дає змогу збагатити раціон населення функціональними продуктами.
In order to have a positive effect on the nutrition of the population of Ukraine, it is necessary to use products with an increased trace element composition. The development of meat-vegetable semi-finished products enriched with mineral substances due to the use of plant raw materials in recipes makes it possible to enrich the diet of the population with functional products.
Description
Citation
Meat and vegetable semi-finished products with high content of minerals / O. Haschuk, O. Moskalyuk, E. Budarina, A. Linichenko // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 7 листопада 2023 р, м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 197-199.